måndag 4 mars 2013

Sockerkaka på gammeldags vis!
I lördags bakade jag en helt vanlig sockerkaka. Jag pudrade över florsocker lite lätt med en tesil. Sockerkakan smakade gott. 

Den fina brödstickan är från Iris Hantverk. Älskar designen, så trären och vacker. Köpte den på Rosendals Trädgård i julas som julklapp till mig själv.Receptet kommer från den här fantastiska boken som heter "Sju sorters kakor". Älskar boken då den innehåller så många bra recept. 

Kram Madeleine


3 kommentarer:

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Ja, den kakboken är en favorit här med. Igår kväll blev vi sötsugna så jag slängde ihop kokostoppar, från Sjusorters kakor såklart. :) Vad är det för fat du har kakan på? Det va fint!

Hur mår du och bebben annars? Jag börjar nytt jobb imorgon, det känns spännande! Visserligen "bara" en två månaders visstidsanställning, men sköter jag mig blir det nog förlängt. Fast det är sjukt dåligt avtal, känner mig verkligen utnyttjad som arbetskraft så jag blir nog inte så långvarig heller. :) De har till exempel inga fasta tjänster utan anställer bara några månader i taget - fast behovet finns - fast de hävdar motsatsen. Tjänsten verkar dock väldigt intressant, jag ska motivera och stötta långtidsarbetslösa/långtidssjukskrivna tillbaka till arbetslivet, hitta praktikplatser osv, något jag kan tänka mig med att jobba med. Så jag stannar tills jag får tillräckligt med erfarenhet att söka mig vidare. Utnyttjar de mig, utnyttjar jag dem! :)

Ha en bra vecka,

kram Johanna

mitt liv som jag sa...

Åh, den ser god ut. Fina bilder!
Kram Jennifer

Marie sa...

Ohh så gott och så fina formar