onsdag 8 maj 2013

I ljusrosa!


Katten Melina. Jag och Christer hade en weekend i Stockholm över valborg med hotell, massor av mat, glass och shopping. Köpte fina ljusgrå örngott i linne från Hm home. 


Nejlikor i glas bredvid sängen. Romantiskt.Hmm. Det var ju inte direkt tänkt att mina rosenskäror skulle börja blomma nu. Min tanke var att de skulle svaja ståtligt i en stor zinkbalja i Hälsingland i sommar. Men man suckar aldrig åt en blomma utan man välkomnar den istället kärvänligt.

Äntligen är jag tillbaka på bloggen. Äntligen har jag fått tillbaka min kamera som varit på service. Dock kvarstår sorgligt nog samma problem. Nu är jag föräldraledig vilket betyder att jag både kan vila, umgås med mina blommor (ja man kan faktiskt göra det), tvätta bebiskläder och fota under fullständig tystnad. 

Kram M a d e l e i n e8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Ha det underbart bland blommorna och lugnet,fint att du kan vila och bara vara. Vackra kuddar, mysiga Melina och ljuvlig rosenskära. Snart baby, spännande och roligt! Ha en finfin helg och Kram Claudine!

Vita huset 28 sa...

Hej hallå där! Kul att du är tillbaka.
Skönt o va ledig nu inför slutspurten så att säga. Kunna pyssla o bara vara innan den lille kommer.

Ha de gott i helgen
Kram Camilla

Ekenäsliv sa...

Så skönt att du är ledig nu och kan vila ut dig.
Inte lätt att komma igår, men vilket datum är barnet planerat till?
Vila dig och ha det gott nu!
Kram Anna

Villa Björkenäs Backen sa...

Så fina och vackra bilder !
Du har så fint där hemma.
mysigt med en babys att gå i väntans tid ! :)

Ha en fin fortsättning på veckan! Kram

Marie sa...

Ohh så fint =D

mitt liv som jag sa...

Vilka fina bilder du visar! Så skönt för dig att ha gått på föräldraledighet. Jag hoppas att du mår bra och kan njuta av ledigheten!
Kram Jennifer

Claras Lantliv sa...

Hej Madeleine!

Visst är de kuddarna från H&M helt ljuvliga!! Jag har två stycken i samma färg som du köpt & funderar på att köpa några till kanske...
Sött örngott med, är det från IKEA? Har för mig att jag sett de där =)

Kram på Dig!

Anonym sa...

va söt kissen din är här... riktigt gillar dina kissar... båda 2... visste du att vi hade lika dant påslakan innan ja kolla din blogg hihi.. vi har någ lika dan stil ibland... bara... fota dina kissar mera å gör gärna videos med dom...hihi... kram maria