torsdag 29 maj 2014

Idag är också en dag. Fast i Hälsingland.


Titta så fint. Spindlar är ena riktiga konstnärer. När jag upptäckte det här spindelnätet kom jag att tänka på min vän Eva. Hon tycker spindelnät är så vackra. Att ha fobi för spindlar är mycket vanligt. Jag däremot tycker spindlar är lyckobringare. 


Jag har satt potatis som fått "grodda" till sig hemma i lägenheten först.


Tors äppelträd blommar. 


Den här utsikten hade jag idag. 


Kolla!!! En kran!!!! Känns helt sagolikt. Jag längtar tills jag kan spola vatten. Christer kopplar, grejar och fejar. Han är en handy man nummer ett. 


Vi har liljekonvaljer på tomten så jag plockade några stycken och satte i en glasburk. Så ljuvligt. Det luktar trä och liljekonvaljer i köket. En fröjd för nosen. 

Igår åkte vi upp till Hälsingland. Det känns alltid så fint i hjärtat att få komma hit till huset. Vi grejar och donar. Idag har jag satt ner de sista fröna, planterat perenna växter som jag fick med mig upp av mormor, monterat upp ett lektält till Tor, beskurit med sekatören, gått barfota, fikat typ tre gånger, ätit frukost med värme från kaminen, ätit lunch i trädgården och ätit middag på nyskurade altanen.

/Madeleine 

1 kommentar:

Vikeskärs hem och ting sa...

Alltså det där köket, mmm säger jag bara. Ni kommer att få det så fint :) Jag blir riktigt avis hihi.

Japp han sitter i barnstol sen 1,5 månad tillbaka faktiskt. Han kan även sitta själv små stunder. Tänder är på gång och han står nu i krypläge och gungar och häromdagen tog han de första krypstegen för Peter. Så det kommer nog snart.
Jag kröp och gick tidigt tydligen så vi får väl se.

Oj oj, vad skoj att han både kan gå och klättra trappor :) Inte en lugn stund förstår jag nu.
Men det är ju så kul att se framstegen.

Ja det ska bli riktigt kul att ses. Åsby har ju så mycket fint man vill ha.

Hälsa familjen, kram kram