fredag 30 maj 2014

Vi på landet!
Idag är det en regnig dag i Hälsingland. Tor har sovit i vagnen och jag har gått min långa runda. Lyssnat på fredagspodden och tittat på kor och hästar som betar i hagar.

Djur gör mig så glad. Trots regn så stannade jag till i dikeskanten och plockade en bukett blommor som jag ställt i vardagsrummet. 

Jag och Tor har också tagit oss en tur in till samhället. Ni vet, köpt ett paket fil och mjölk och samtidigt gluttat i en inredningsbutik. 

Jag plockade in några syrenkvistar från tomten idag. Syrener och liljekonvaljer har en gudomlig doft. Precis nu vill jag pausa årstiden och njuta för allt i världen.

* Har ni förresten trädgårdstips till mig? Våra syrener blommar så glest. Vad ska jag göra? Alla tips är välkomna!

/Madeleine

2 kommentarer:

Sofi sa...

Hej Madeleine!

Så härligt ni har det på landet!
En promenad i regnet, bland djuren och blommorna låter mysigt tycker jag:)
Har tyvärr inga tips!:(

Kram på dig

mia sa...

hej Madde!

dyker in här en snabbis för att se att allt är i sin ordning ;-) och det ser ut att levas gott och behagligt, vad duktiga ni är att fixa med huset och allt å lill killen har blivit sååå stor jösses hi hi. Hoppas att ni får en underbar sommar hela failjen/ varma kramar från mig

ps.klipp alltid av alla överblommade syren klasar varje säsong så skall du se att den blommar finare nästa år. Det är lite pyssligt men ger snabbt resultat.