måndag 23 juni 2014

Grönt!
Tors kusiner hälsade på oss. Alice hade sytt en kudde på fritids till Tor.  Behöver jag säga att jag 
ä l s k a r hemmagjorda presenter?!


Jag gjorde en grön drink. Varken Christer eller Tor gillade den så jag drack själv. Slurp! Blommor från kompisen Madde.Jag fick en fin bricka av min kompis Jenny i "mammapresent" typ. Så himla fin bricka, älskar den!!!Ett hav av hundkex där längs grusvägen. Vips, kommer det en liten barnhand och sliter tag i några blommor. 


Jag planterade ner mina egenodlade pelargoner i blomlådorna Christer byggde för något år sedan. Jag målade dom i falu rödfärg (samma som huset). Trälådan fick sig också en omgång med samma färg liksom två pallkragar.  

Jag var i sluttampen med målningen av huset och hade "bara" en gavel kvar så då körde jag på med allt samtidigt. Ni vet hur det blir när man startar en pensel, man bara fortsätter måla. Speciellt om man lyssnar på sommar i P1 för då är tankarna på annat håll. 

Christer har också byggt in luftvärmepumpen på ett snyggt och diskret sätt.


Söta fönster i flottarstugan. Jag gillar verkligen grejen att sy gardiner av gamla linnehanddukar. Ska göra likadana fast helvita gamla linnehanddukar till köket då jag insåg att jag blir bländad när jag står vid bänken och solen lyser in. 


Från flottarstugan går man här längs med stigen. Vi krattade den och rev bort sly och klippte grenar nu i helgen. 


Så kommer man hit till badstegen. 


Och bänken som åkte fram för i år. 


Där står vår lilla lilla bår. Jag tycker Christer ska döpa den till Madeleine, men han gör ju aldrig det. Hmmmf. 


Vi har haft sköna lata midsommardagar lilla familjen. Vi har ätit så mycket gott till både frukost, lunch och middag. Mmm... Det måste vara ett ålderstecken att man längtar och uppskattar god mat så mycket?! 

Vi har också gjort något som vi aldrig annars gör i Hälsingland, nämligen latat oss. Så mycket som man nu kan lata sig när man har en 1-åring full av energi sina vakna timmar. Hihi.

/Madeleine

/Madeleine

2 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Så många fina bilder och härligt ställe där ute på landet, kram Suss

Maria - Snickaregården sa...

Så fina bilder. Känner lugnet och så fint ni har det.
Kram Maria