måndag 5 januari 2015

För att jag är en grym morsa!
För någon dag sen eller två åkte lilla familjen till Barkaby Outlet. Inte så mycket att ha om ni frågar mig. Jag skulle köpa en Odd Molly kofta som jag sett ut. Jag skulle ha köpt den till mig själv som en 1-års present när Tor fyllde år.

Vi borde ju verkligen hylla oss själva och de mammor vi känner. Jag menar, jag jobbade gravid in i det sista, jag jämrade mig aldrig, födde en unge utan bedövning, jag ammade till dess förbannelse, sov ofta bara en halvtimme i stöten, storhandlade med bebis i bärsele, kånkat matkassar och barnvagn tre trappor upp utan hiss. Jag har storstädat och skött marktjänst helt allena. Dessutom har jag inte haft avlastning en endaste natt. Christer då? Ja men han har ju jobbat heltid. Jag har tagit hand om Tor varenda natt sedan han föddes. Och inte haft en enda sovmorgon. Har jag tagit på mig en offerkofta någon gång? Nej. För detta ingår i ett moderskap.  Så JA, jag förtjänar en Odd Molly. Så fanns inte koftan jag så gärna ville ha. Typiskt. Tur man kan klicka korgen istället då. Hihi.  

Men jag hittade den här ljuvligt vårfina sjalen på Noa Noa. På rea bör tilläggas. Den passar så bra till guldhalsbandet jag fick av Christer i julklapp. Jag verkligen älskar det. Jag tycker det påminner om en ängel med en vacker aura.

Halsbandet med svalorna fick jag ju i höstas av Christer. Så nu alternerar jag mellan mina två halsband. Kul också att jag vågar mig på guld. Det har jag inte gjort tidigare. Men man måste ju våga bryta mönster och utmana sig själv. Detta känns ju riktigt bra! Man kanske skulle prova på lite panelgardiner också när man ändå är i farten. Idag är en dag då jag anser mig ha lite humor. Hihihi.
Over and out!
/Madeleine


2 kommentarer:

Smultron på ett strå sa...

Väldigt snygg scarf, och underbara halsband! Fint med guld! Så typiskt att "din" kofta inte fanns, tur att du hittade på internet istället. //kram maria

Maj-Lis Blom sa...

Du e Bäst ;)