tisdag 6 januari 2015

Listiga räven!

Jag tycker det är svårt att köpa presenter till pojkar/ungtuppar/män överlag. Det är det således till Christer också. Men jul är jul och någonting vill man ju ge. Bland annat köpte jag dom här vackra ostknivarna från Julias vita drömmar. Formen och handtagen är så fina tycker jag. Mjuka och behagliga. Skärbrädan i marmor har Christer kapat till mig. 

Det är nämligen så att under hösten insång vi hur viktigt det är att små mål att se fram emot i vardagen. Så en vardagskväll i veckan har vi druckit ett glas vin och ätit lyxiga korvar, pistagenötter och ibland ost. Så därför tyckte jag att ostknivar skulle passa så bra.

Ja, jag kan villigt erkänna att jag ibland har en tendens att ge honom presenter som jag egentligen själv vill ha. Haha. 

Jag gav till exempel Christer en guidad tur på kungliga slottet i födelsedagspresent eftersom han är så historiskt intresserad. Dit ska vi inom kort.  Då passade jag ju naturligtvis på att skriva en lista på inredningsbutiker jag absolut är tvungen att besöka när vi "ändå är i stan så att säga". Ni kan kalla mig listiga räven! 
/Madeleine

1 kommentar:

Anna-Maria sa...

Hahahah,du har verkligen en söt liten, finurlig räv bakom örat du! Jag har det bra ja när det gäller att köpa presenter till min man!Hans största och så gott som enda intresse är ju matlagning/kocksaker och kokböcker!
Jag vet inte hur stor vår samling i kokböcker är! Jag tror vi har två kartonger hemma hos min mamma som är sprängfyllda av kokböcker! Vi behöver nog ett eget litet bibliotek snart!
Jätte vackra ostknivar! Enkla och stilrena men ändå väldigt vackra!
Kram Amie