tisdag 27 maj 2014

För ett år sedan


Ja tänk för ett år sedan vid den här tiden...


Syrener i vas. Vacker duk från Gysinge byggnadsvård. 


Allt stod stilla. Vi väntade och väntade. När skulle han komma? 


Jag fick fin burk av två fina kollegor när jag slutade jobba. Jag tänkte: Nu ska jag vara ledig i all dess evighet. Men snart börjar jag ju jobba igen. Eller kan man vara mammaledig resten av livet?  

Katterna latade sig. Jag tog en tupplur precis varje dag. 


Men hjälp, vilken mage, är det verkligen jag? Herregud så trött jag var. Jag ville bara ha den där förlossningen avklarad och en bebis i min famn nu nu nu.


Vi var på Inez dop och jag klarade av att sitta i kyrkan hela tiden utan att bli yr och svimfärdig som jag blev titt som tätt de sista två veckorna. 


Fina böcker som Inez fick. Jag ska köpa dom till Tor också.

/Madeleine 


3 kommentarer:

Vikeskärs hem och ting sa...

Herregud vad tiden går fort :) Du var så fin och du har det så fint hemma. Riktigt andas sommar.

Här går tiden med fort, Jonas hela 6 månader igår :) Firade vi med en god fruktsmoothie.

Förresten jag har en hel låda till dig med saker som jag tror passar hemma hos er eller på torpet. Det ör allt från kakfat, äggkorg/potatiskorg, ljuskoppar en kudde med monogram m.m. Skulle du vilja ha det? Tänkte jag tar med det till Camilla.

Nu ska vi förbereda oss för dagen, Kraam

Vikeskärs hem och ting sa...

Just ja, har även ett jättefint fat från Rörstrand med en målad blåklocka som man kan sätta på väggen, det liksom stod Madeleine på den.
Kraam

Anonym sa...

Hej! Ja, nu är den lille här, tänk att fastän men väntar och väntar så kommer stunden till slut. Fina böcker! Ser att det är ny bild på Tor till höger, sicken stilig ung herre! Gullig!!!
Kram CLaudine!